0 In Løb

Skammens gang

I går aftes lagde jeg, på bestyrelsens opfordring, et DGI oplæg på Baghjulets hjemmeside, med forskellige anbefalinger til, hvordan cykelryttere skulle forholde sig til smitte i disse Corona-tider.

Blandt flere, lød én af anbefalingerne, at man skulle passe på ikke at styrte og komme til skade, så man belastede sundhedsvæsnet, der jo kunne være belastet nok lige nu pga. Corona-syge.

Ak. Jeg slår blikke ned i skam. I 75% af de tilfælde, hvor jeg har belastet sygehusvæsnet (når man ser bort fra barnefødsler), har det skyldtes en sportsskade – lige fra rideulykken i ’76 til de brækkede kraveben i ’10 og ’11 (hvor jeg oven i købet belastede det Belgiske).

En anden én, der også gik skammens gang i går, det var Kaj. Vi var nemlig løbet tør for toiletpapir – det sidste man vil være bekendt at gå ned og købe i disse dage!

Torsdag morgen starter med en løbetur. Emilie har stillet mig en Challenge. “Hvor mange kilometer kan vi nå at løbe i karantæneperioden?”. Jeg er frisk på en challenge og da det hele er mærkelig, har jeg også besluttet noget mærkeligt vedr. mit løb:

  • Jeg vil løbe hver anden dag
  • Jeg vil løbe nøjagtig den samme tur indtil perioden er forbi

Det’ sgu da mærkeligt! Mon jeg kan overholde noget så mærkeligt? Det vil vise sig.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar