2 In Tour de Paris

“Skidt, pisset, pumpet og pudset …”

Jeg har været med til flere turguide møder i forbindelse med den forestående Tour de Paris tur. Ikke fordi jeg selv er turguide, men i anden anledning. Selv om mit søvnunderskudsramte hoved har været hårdt belastet på det seneste, har det alligevel været spændende at høre, hvordan hver eneste af næste uges etaper simpelthen er planlagt ned til mindste detaljer.

Og så har jeg hørt om ”Cykel Kais” mekanikerbil, som skal følge os. Den medbringer 200 dæk, 200 slanger, simpelthen alverdens cykelreservedele, lige fra stel, hjul, ”en rulle ståltråd” så han altid lige kan ”bukke en eger” til energibarer, spray til ”efter-cykling-ømme-numser” eller ”en stribe salve, man lige lægger mellem røvballerne”.

Tidsplanen for, hvor lang tid vi kan bruge på depoter mv. er stram. Fx. må vi max bruge 20 minutter på hvert af dagens 3 depoter og 5 minutter før afgang, ringer der et æggeur – og så er det om at blive klar.

Der er i det hele taget benhård mødedisciplin på alle afgangstider i næste uge. Eller som én sagde:

”Når der er afgang kl. 8, så er det kl. 8!! Og når man møder op, så har man skidt, pisset, pumpet og pudset ringeklokken!!!!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kirsten
  12. juli 2011 at

  Så ved man da hvad man har at rette sig efter!
  Held og lykke med turen, jeg skal lige rejse lidt til Dk og kan ikke rigtig komme til at følge blogge – så jeg begynder allerede nu at krydse fingre for dig og glæder mig til at følge med.

 • Reply
  Nanna
  12. juli 2011 at

  Super overskrift. Det er jo sådan man har det bedst inden en lang cykeltur :o)

 • Læg en kommentar