2 In Motionscykling

Skræk scenarie!

MTB løbet i går udviklede sig til en sand gyser for mig! Jeg dirigerede hele feltet den gale vej nede i skoven. Kan man forestille sig noget værre skræk scenarie? Som et svine-held i uheld, betød det (vistnok) "kun" at rytterne fik en sløjfe på måske 50 meter på. Fakta er, at jeg ikke anede hvor ryttere endte og at det ikke er MIN fortjeneste, at de overhovedet fandt tilbage på ruten. På mirakuløs vis holdt rytterne til venstre og kom derfor tilbage på ruten. Jeg kunne se dem følge en pil den rigtige vej ind i skoven, lidt længere oppe. Derfor anede jeg ikke umiddelbart uråd. Men jeg ved ikke, om der var nogen, der IKKE holdt til venstre – for hvis de holdt til højre – ja, så aner jeg ikke hvor de kan være endt ….

Jeg stod traffikvagt i et kryds hvor en skovsti krydsede en asfaltvej. Rytterne kom nede fra skovenstien og jeg troede jeg skulle hjælpe rytterne sikkert over asfaltvejen og videre ind i skoven ad stien igen – MEN MAN SKAL IKKE TRO, MAN SKAL VIDE. I virkeligheden skulle jeg ikke dirigere rytterne over vejen, men derimod til venstre op ad vejen. Det opdagede jeg ikke før til sidst, hvor jeg blev samlet op af en af arrangørerne, fordi de sidste ryttere nu havde passeret min post. Han nåede lige at se den sidste rytter i feltet smutte over vejen. Han kastede bilen ind til siden og sprang ud: "Har du sendt dem alle sammen den vej!?!?!?" – kors, hvor gik der panik i mig. Jeg græmmes!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bruno
  20. april 2006 at

  Hej Helle
  Tag det ikke så tungt. Vi arrangører må påtage os ansvaret for ikke at have instrueret dig ordentlig i, hvad du skulle lave på posten.
  Jeg har lige været på kursus “uhhh ha da” og lært den vigtige forskel på disse to sætninger:
  Du har misforstået hvad jeg sagde, eller, jeg har ikke forklaret godt nok hvad jeg mener.
  Men iøvrigt, TAK for hjælpen i mandags.
  Hilsen Bruno, siddende på et hotelværelse i Kapfenberg, Østrig.

 • Reply
  Lizelotte
  20. april 2006 at

  Skidt med at de kom den forkerte vej … du så GODT ud i den der gule vest og dit nye hår :-)og så vidt jeg har hørt, var der ingen der blev væk, sådan permanent!

 • Læg en kommentar