0 Udgivet i Mallorca

SKYBRUD på Mallorca

Der kommer til at gå et stykke tid før jeg genvinder tilliden til vejrudsigter og folk der giver anbefalinger baseret derpå (selv læser jeg aldrig vejrudsigter). I går gik der ellers meget god tid med at vurdere hvilken vejrudsigt der var bedst. Var det Yr? Eller Accoweather?

Enden på det hele blev, at vi ved en briefing i morges blev enige om, at udsætte cykelturen til kl. 14. Det var gråt og det dryppede lidt.

Så vi gik tur, shoppede, var ved stranden, slappede af osv. og kl. 14 stod en flok klar til afgang på en kortere cykeltur. Allerede på vej mod Sa Pobla begyndte det at regne.

“Jeg cykler hjem!”, sagde Kaj og drejede fra, som den eneste i gruppen. “Jeg skal ikke over og cykle i det regnvejr, der hænger derovre”.

Hvorfor kørte Kaj hjem, spurgte nogen. Det er fordi han er fyldt 50 (det er snart længe siden) og ikke cykler i regnvejr, forklarede jeg.
“Ja”, supplerede en af de andre mig. “Der er han meget principfast”.

Nå … Vi andre kørte videre, regnen hørte lidt op igen. Vi ordnede sågar en punktering i en lille solstråle mellem skyerne.

Vi kørte lidt videre, men så kom regnen for alvor. Eller skulle jeg hellere sige, det var OS der cyklede til regnvejret.

Først holdt vi lige en lille pause under nogle træer, men så kunne vi godt se, at det her vist ikke blev bedre lige med det samme. Vi måtte vist bare se at komme hjem.

Himlen åbnede sig over os. Det var SKYBRUD. Vi cyklede i floder af vand.

Vores cykler kunne overhovedet ikke bremse. Vi kunne ikke se ud af cykelbrillerne.  Vi kørte forkert hjem gennem de små haver (for nu var vi jo kørt af vores rute) og vi fik en ufrivillig omvej gennem byen. Selvom vi var godt klædt på, blev det koldt.

Så nu er det jeg spørger mig selv – hvad var det for en af vejrudsigterne der anbefalede, at vi ventede med at cykle til efter kl. 14?? Huh??!?!?

PS. I aften griner vi af det her, sagde Allan, da vi hang vores drivvåde cykler op i bike-station. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg allerede er begyndt at grine lidt her før spisetid.

PPS. De fleste vejrudsigter er enige om godt vejr i morgen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar