7 Udgivet i På skrump

Slankedoktor go home!

Jeg har definitivt forladt Slankedoktors brugeruvenlige bras til fordel for Madlog, som simpelthen er det redskab, jeg har ledt efter hele mit liv.

Og det er ikke fordi kiloene rasler af mig (vor-herre-bevares!), men fordi systemet er nemt, brugervenligt og giver mig alle de informationer om min kostsammensætning, som konktrolfreaken HyggeHelle vil have.

Kontrolfreak, ja. Eller bare generelt interesseret i, hvad der er i den mad jeg spiser. Jeg har nemlig altid haft en sund livsstil, også længe før den slags blev moderne at gå op i. Jeg var kostbevidst mens både Anne Larsen og Susan Powter sad og åd sig til de 40 kilos overvægt, som de senere blev kendte på at smide igen.

Go’ appetit og go’ lørdag.

Andre blogindlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte Aaris
  23. oktober 2010 at

  Hej Helle !
  Jeg søger med lys og lygte efter et godt kost program , jeg har taget 10 kg på det sidste 1 års tid, så jeg synes dit madlog lyder interessant, men hvordan finder jeg frem til hvad jeg har brug for at indtage ? Synes ikke jeg vil bruge flere 1000kr på en diætist. Kan du hjælpe mig med at komme igang , evt. ved at guide mig frem til et godt kostprogram ?
  Hilsen Charlotte

 • Svar
  Helle
  23. oktober 2010 at

  Du taster din vægt, din alder, dit aktivitetsniveau ind og angiver ca. hvor meget du vil tabe om ugen. Så beregner Madlog hvor mange kalorier du kan spise om dagen. Det gode er, at når man træner, kan man tilføje det og den beregner så, hvor meget mere du må spise den dag.
  Madlog er ikke et kostprogram, så den fortæller dig ikke hvad du må eller ikke må spise. Den tæller dit kalorieforbrug (når du taster ind hvad du spiser og motionerer). Man får hurtigt fornemmelse af, hvor meget mere mad man kan spise indenfor de kalorier man har, ved at vælge de fedtfattige, grønne og fiberrige produkter. Det er baseret på sund fornuft.
  Jeg spiser næsten 1900 kalorier om dagen. Jeg KAN simpelthen ikke klare mig på 1500 kalorier om dagen, uden at blive træt og umulig
  🙁

 • Svar
  charlotte
  23. oktober 2010 at

  Mange tak for hjælpen , det tror jeg vil se lidt nærmere på. Der skal ihvertfald til at ske noget kan ikke holde mig selv ud.

 • Svar
  Helle
  24. oktober 2010 at

  God fornøjelse 🙂 Har du været ude at prøvekøre den gule Bianchi?

 • Svar
  charlotte
  24. oktober 2010 at

  Ja var en lille smut tur i eftermiddag , den kører rigtig godt,dog må jeg nok op i en str 54 cm ,din er lige lille nok. Men det er ikke sidste gang jeg sætter mig på en racer, Så vi ses helt sikkert til foråret for det igen er tiden at suse på landevejen.

 • Svar
  Carina
  24. oktober 2010 at

  Hej Helle,

  Når jeg kigger på din screen dump af den dags mad så forekommer det mig at du mangler mellemmåltiderne?

  Hvis jeg ikke spiser mellem¨måltider så blivre jeg så sulten at jeg alt for let overspiser til de almindelige måltider.

 • Svar
  Fru E
  24. oktober 2010 at

  Hej Helle,
  Jeg valgte at melde mig ind på siden bare en måned sidste sommer. Jeg ville rigtig gerne se, hvordan min kost så ud kaloriemæssigt. Der var nogle overraskelser og så kan jeg se, at jeg har rigtig svært ved, at få nok protein. På de 4 uger tabte jeg 4 kg (som var sneget sig på over en forårssæson på camping).

  Lykke til med det 🙂

 • Læg en kommentar