3 In Helbredet

Slidt …

I går cyklede jeg over evne og i dag føler jeg mig slidt. Jeg er øm og mørbanket overalt og har sovet dårligt i nat, efter den hårde cykeltur sammen med Pia og Bodil i går. Min krop fylder alt for meget i dag. Den maser sig på og truer med at tage opmærksomheden, i alt hvad jeg foretager mig. Det er fordi jeg er træt og har ondt.

Så er der vist noget med, at hvis man presser sig selv “op i det røde felt” med jævne mellemrum, så flytter man langsomt den der grænse for, hvornår man er slidt – kommer i bedre form, så at sige …

Problemet for mig er bare at finde motivationen til at smadre mig selv sådan på min cykel, flere gange om ugen. Finde formålet med, at cykle sig selv i laser og bruge en hel masse energi på at restituere og blive smertefri igen. Ingen ruller den røde løber ud for mig, fordi jeg cykler 28 i snit i stedet for 26.

Hvorfor sku’ jeg så ….?? Jeg ved det ikke … 

Arrgghhhh – i dag føler jeg i hvert fald, jeg har været slem ved min krop i går. Slemme Helle!!! Massør Pere skælder mig ud på torsdag (hvis jeg fortæller ham det), jeg VED det. 

I morgen glæder jeg mig til en normal og behagelig cykeltur med gr. C.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  limmer
  10. august 2009 at

  Jeg ruller gerne den røde løber frem, og bukker mig i støvet.
  Du er bare for sig på en cykel:-))

 • Reply
  limmer
  10. august 2009 at

  øhh, sej skulle der jo stå…

 • Reply
  Helle
  10. august 2009 at

  Årh tak. Sødt af dig, Limmer 🙂

 • Læg en kommentar