0 In Vintercup

Slut på sæson nr. 13

Det blev en fryyyysende ko…..

Naaaj  – jeg gider ikke snakke mere om kulde!

Vintercupafslutningen fandt sted i dag og himlen var blå, da Dorte og jeg ankom til Rolfhallen nær Davinde på Østfyn.

Sidst jeg var i området var en vidunderlig varm sensommerdag, hvor jeg fotograferede til Én-To-Tri – et Triathlon arrangement i DGI. Det var faktisk den dag, jeg fik lysten til at prøve en minitri. Der er de flotteste søer ved Davinde, triathlon deltagerne svømmede i én af dem.

I dag fik Dorte og jeg set søerne og de var frosset til.

Vi kom også igennem mountainbikesporene ved Ibjerg. Jeg trak igennem de svære passager, for at komme ind til vores svært tilgængelige post.

Vi cyklede hjem i isnende modvind, solskinnet til trods.

Hjemme i Rolfhallen ventede der os …. gæt hvad …. RIGTIGT! Et iiiiiiisnende koldt brusebad, inden afslutningsmiddag med hygge og spisning.

Min 13. vintercupsæson er slut. Nu glæder jeg mig godt nok til forår, så jeg kan komme ud på racercykel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Dagens tillidshverv

Absolut første prioritet i dag og dagens helt store tillidshverv: Afsendelse af Nikolines fagprøve. Den opgave har jeg fået overdraget, fordi Nikoline selv er blevet sendt på lederkursus. Ret flot,...

Close