0 Udgivet i Gymnastik

Slut på sæsonen

I dag fik vi den sidste gymnastikopvisning overstået – gymnastiksæsonen 2018/19 er slut.

Og når jeg tænker på hvor meget jeg var ved “at-skide-røde-grise” af skræk for, at skulle stille mig op foran fremmede mennesker og lave gymnastik – som i “Opvisninger? Nej tak! Det gør jeg bare ikke!“, så er jeg faktisk selv overrasket over, hvor hurtigt den skræk gik væk og blev afløst af naturlig, sund spænding.

Det rører mig ikke mere!

Så allerede her sæson 2, vovede jeg at invitere min familie til at komme og kigge. De måtte godt nu 🙂 Så da vi gik på gulvet kl. 13.55 spottede jeg lynhurtigt Kaj, der stod deroppe. Lillebæltshallerne er store. Der er stor afstand fra gulvet til tilskuerrækkerne.

Men helt dernedefra synes jeg at kunne se, at Kaj virkede … uinteresseret?

Ah, men nu synes jeg bare, at med alle de tirsdag aftner jeg er kommet hjem og har fortalt noget om gymnastik, så skulle han da se hvad vi havde brugt vinteren på? Sku’ han ik’?

Efter opvisningen skålede vi tak-for-i-år (gymnaster forstår at fejre succeserne. Mere alkohol .. I må ikke sige det til Facebook. Så sender de Alkolinjen efter mig.

Da jeg havde taget afsked med mit hold, mødte jeg Kaj på tilskuerrækkerne og jeg havde læst hans kropssprog helt forkert.

Han synes vi var skidego’e!

Det gjorde min mor og far iøvrigt også.

Tja. Så er der et halvt år til jeg skal til gymnastik igen. Til gengæld skal jeg prøve et nyt Gymball-hold i motionscentret i morgen. Hvis det er godt kan jeg måske bruge det, til at holde gym-formen lidt ved lige her uden for sæsonen?

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar