0 Udgivet i Hverdagen

Smækker døre og vinduer op …

Sikke dog en vidunderlig morgen, at vågne op til sådan en 6. juli. Jeg SMÆKKER døre og vinduer op i mit “sommerhus” og duften af mine lavendler strømmer ind og blander sig med morgenkaffen.

Jeg har sovet som en bjørn, efter aftenens træningstur og nu er jeg sulten som en ulv.

SMÆKKER køleskabet op … Hvad har vi her?

Aftensmaden i går bestod af havregryn, så det gider jeg ikke at spise igen.

Snupper en bolle med ost og funderer over, hvor meget jeg har at glæde mig over i dag – især når jeg tænker på de bekymringer jeg sad med for et år siden. Hvem gider dog så ærgre sig – tænker HyggeHelle her og smiler til alle de døde flyvemyrer i min vindueskarm.

Jeg fejer væk. Når jeg gider. Lige pludseligt.

Når det bliver vigtigt nok.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar