0 In Mad

Smager bedst i Norge

Åbner køleskabet og opdager, at det er mere eller mindre tomt. De seneste dage har jeg ikke nået meget andet end flytning efter fyraften. Jeg når nok heller ikke de vilde indkøb i dag, for mountainbiken skal hentes hjem og ryggymnastikken skal passes.

Nuvel – Madpakken kommer til at bestå af fire halve med gede ost.  :-/

Jeg har iøvrigt opdaget, at det forholder sig med Gedeost som det gør med Retsina (der jo som bekendt smager bedst i Grækenland).

Gedeost smager bedst i Norge!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
4 trailerfulde skrald

Når sandheden skal frem, har jeg ikke mere tilbage i den garage. Jeg har taget bevaringsværdigt legetøj, skolebøger og andre klenodier (samt selvfølgelig mine cykler) og det jeg skal gemme...

Close