0 In Vi ser cykelløb

Smugkigger på landsholdsfarverne

Uuuuuuuuh – man har fået lov at smugkigge på det nye cykeltøj i Landsholdsfarverne. UCI World Cycling Tour Final – Aalborg & Hobro” (som Nikoline kvalificerede sig til ved Copenhagen Gran Fondo tidligere denne sommer) er nu og jeg skal op og se cykelløb.

smugkiglandsholdfarver

Jeg glæder mig og jeg håber på godt vejr på søndag og jeg krydser fingre for, at alle komme glade og helskindede i mål.

Men foreløbig er det kun lørdag. Mine forældres 51-års bryllupsdag skal fejres i dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Første regndråbe i en måned

I dag er det 1 måned siden jeg kørte Danmarks Højeste. Det har været strålende sommervejr med mere 25 sommerdage (dvs. <25 gr. varme) lige siden. Det er meget usædvanligt...

Close