0 In Helbredet

Snot forbi

Søndagen startede med en skøn cykeltur i Baghjulets gr. D sammen med Børge og de andre.

Flot vejr. En dejlig rute. Godt selskab. Lige hvad jeg trængte til, efter en uge med isolation pga. forkølelse.

Forrige fredag fik jeg nemlig ondt i halsen og begyndte at hoste og pudse næse. Det kulminerede sidste weekenden med en ordentlig omgang forkølelse – snottet sprøjtede ud af alle ansigtsåbninger – jeg regnede med det ville fortage sig. Men mandag morgen hostede og snottede jeg meget.

I disse coronatider, kan man ikke møde fysisk op på arbejde med snot i hele hovedet og 40 kg. Kleenex i tasken. Er du gal mand!

Så mandag morgen måtte jeg derfor skrive til mine kolleger, at jeg blev på hjemmekontor, hvorfra jeg arbejdede indtil jeg var kvik-testet.

Jeg blev kviktestet mandag. Den var negativ. Men jeg fik at vide, at når jeg havde forkølelse (=Corona symptomer) var kviktest ikke nok. Jeg skulle have en PCR test. Det kunne jeg få tid til onsdag i Fredericia.

Så jeg blev også på hjemmekontoret tirsdag og onsdag og torsdag med. Her kunne jeg sidde med mine Kleenex og min varme te, mens jeg passede mit arbejde. Torsdag eftermiddag indløb besked om, at PCR testen også viste corona-negativ. (Fredag er min faste hjemmearbejdsdag …. så der blev jeg også hjemme.)

En hel uge i arbejdsisolation.

Men hvor er det godt, at man ikke behøve at køre nogle andre steder hen, for at passe sit arbejde. Og jeg elsker som bekendt den ro og koncentration, jeg har på mit hjemmekontor.

Nu er min forkølelse væk.

Og tænk sig, i går begyndte ham jeg deler seng og avis med saftsusemig at snotte og hoste! “Du har smittet mig“, sagde han (som også er gennemtestet corona-negativ). Så hvor var det godt, jeg isolerede mig med min snotnæse. For det ser ud til, at den eneste person jeg var i nærkontakt med hele ugen nu OGSÅ er ramt af SNOT.

En cykeltur er godt for en snotnæse. Det renser.

Jeg har nu rundet sølle 528 kilometer i cykelsadlen i årets første og skadesramte kvartal. Med forårets snarlige komme, får jeg forhåbentlig snart indhentet noget af det tabte.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar