1 In Lyd og musik

Søndag i Mariehaven

Et kort øjeblik overvejede jeg, om det gik an at lave det her blogindlæg. En søndag i Mariehaven?! Ville det være skadeligt for mit image at blive set der – for satan! Der var jo kamera på og dermed overhængende fare for at ende på TV2 Charlie!

Men så blev jeg enig med mig selvom – ikke noget “Dorthe-Ullemose-forfængelighed” her – man er gammel nok til Mariehaven, når man er fyldt 50 og billetterne var iøvrigt en gave fra selv samme fødselsdag.

Og musikoplevelsen var helt igennem dejlig – her er det Stig Rossen der er på scenen. Jeg er fuldstændig vild med hans stemme. Det er en fornøjelse at se, hvor dygtige musikere er til at jonglere instrumenter og stemmer.

mariehaven

Der var fællessang og olde-kolle-festival stemning for alle pengene, med liggestole, hvor man kunne gå hen og få sig en middagssøvn (lige noget for mig – selvom mit CPR nr. dog ikke berettigede til at optage en stol). Og vi blev både solskoldede i nakken og fik sommerbyger og drak kaffe ved Ansager Å i pauserne (hvor der var fred og ro).

mariehaven-morogfar

Dagen sluttede hen ad kl. 21 og ingen havde travlt med at få den rundet af – selvom jeg så småt gerne ville finde Fyn – der var i hvert fald mindst 2 blandt det her publikum, der ikke var gået på pension endnu – mig selv og lillebror, som iøvrigt fragtede mor og far og mig selv sikkert hjem i seng.

En hyggelig dag og en anbefalelsesværdig musikoplevelse. Det var første gang jeg var på besøg i haven, men det er da ikke sikkert ,der bliver den sidste. At dømme efter segmentet, går der mange år inden jeg bliver for gammel til at kommer dér.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  musikfreak8867
  28. juli 2015 at

  Der findes intet bedre end en skøn musikoplevelse! Hvis du har lyst til at læse lidt mere om andre koncerter og om musik, så kig på min blog: https://musikfreak8867.wordpress.com/

 • Leave a Reply

  Read more:
  På’n igen …

  Mit seneste røntgenbillede af kravebenet så sådan her ud. "På dagens optagelser ses let resorption i frakturlinien og begyndende kortikal callusdannelse som tegn på begyndende heling. Frakturlinien er fortsat synlig.",...

  Close