0 In Gravel biking

Søndag på grus

På Januarkrammerens dag 16. var jeg på grus med drengene og 2 andre damer. 18 Baghjulere på tur.

Dvs. det holdt nu nogen steder hårdt med at holde sig på GRUS og ikke i MUDDER på de ruter og spor vi cyklede, på vores gravelcykler. Men rundt kom jeg da. Bagtroppen (3M og 1K) blev sat af i Kasmose skov (som jeg heldigvis kender, det er tæt på hjemme) og én havde et styrt ned af en trappe (på cykel!) – men ellers alle tider gode cykeltur på en rå januar dag. Og daajligt, at komme på tur med cykelkammeraterne igen.

Ført på de sidste kilometer hjem, begyndte det at regne.

58 gode kilometer er sat i banken.

Det er altid en udfordring at cykle på en slankekur. I går holdt jeg energien oppe med 1 rugbrødsklapsammen, 2 små (10 grams) energibarer fra Summerbird (vareprøver) og 2 saftige dadler. Jeg var ude på cykel i 3 timer og 22 minutter.

Ikke noget at sige til, jeg var natur træt da jeg landede hjemme og kunne starte restitutionen på sofaen med varm te og slumre tæppe.

I dag blæser og stormer det udenfor. Perfekt vejr til en arbejdsdag på udekontor.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar