2 In Cykelmotion

Søndagstur til Assens

Jeg er da ikke overtroisk. Al den snak om, at nu da Sverige vandt melodigrandprixet i aftes, så vinder Danmark i Sverige til næste år, for det har vi gjort 2 gange før: i 2000 med Brdr. Olsen og i 2013 med Emmeli Forest. Ork nej – jeg tror ikke på sådan noget..

Så selvom billedet jeg tog af min røde Vision Bike på Assens havn i 2012 var et af de sidste billeder jeg tog af den, før den blev stjålet:

villemoes

… så tør jeg da sagtens gøre det igen: Tage et billede af min cykel ved statuen af Peter Willemoes. Jeg tror ikke min cykel bliver stjålet igen af den grund!

cannondaletilassens

Dagens cykeltur gik nemlig til Assens og Kaptajn Helle havde inviteret på tur og heldigvis var der nogen der ville med ud på min 100 kilometers rute – samme som den røde vision og jeg kørte den dag i august 2012.

Jeg havde foreslået en is på havnen i Assens. “Åbent hele året”, stod der på skiltet ved ishuset, men der var nu ikke åbent da vi var der. Så vi spiste hvad vi havde i lommerne inden hjemturen, som gik af dejlige små veje og som Allan så ganske rigtig sagde. “Sådan er det jo – Helle er berømt for at finde de små cykelveje”. Nemlig, ja – jeg elsker de små cykelveje og ved hvor jeg kan genfinde de gode ruter 🙂

aabentheleaaret

Vel hjemme slikker jeg lidt sol på terrassen, da Nikoline ringer og fortæller nyt fra Marcello Bergamo cuppens anden dag. Æv, det er en dårlig oplevelse, fortæller hun. Begge dage er hun sat og jeg kan forstå, at der ikke er noget cykelløb at køre, når man kommer til at ligge alene.

marcellobergamocuppen

Ærgerligt – det er sørme en hård “branche” at være ny i. I sit stille sind tænker Mutti her “Nåh ja, det er jo en del af gamet og hun er da i det mindste ikke kommet til skade” 😉

I morgen – 2. pinsedag og cuppens sidste – vil jeg tage en tur til Hammel og klappe ad hende.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  skoge
  24. maj 2015 at

  Var i cyklet ca. 500 m længere frem og til højre, havde I ramt grillbar / ishus på Marinaen og lige før faktisk også kiosken på campingpladsen 🙁

 • Reply
  Helle
  24. maj 2015 at

  Hi, hi … ja, vi gjorde slet ikke nok, for at finde en is. Måske var det for at få en undskyldning for en ny is-tur?

 • Skriv et svar

  Read more:
  Byger der går og kommer

  Søndag morgen lovede vejret ikke for godt. Bygerne kom og gik. Jeg proppede cykelregnjakken i baglommen og tog alligevel til træning, for at få en cykeltur med Baghjulet. Først havde...

  Close