0 In Vintercup

Solocup i Taulov

Frysende kold søndag i februar. Jeg står klar til start, det er 4. afdeling af vintercuppen. Det er i Taulov. Jeg er alene (Min makker er taget på skiferie.)

Af sted ud på ruten. Jeg beslutter mig for at begynde med post 10. Finder den relativ hurtigt. Spørgsmålet lyder: Hvilken driftig amerikaner står bag det private rumprogram Space X? 

Ingen anelse.

Men da jeg ret sikker på, at det hverken er Bill Gates eller Steve Jobs bruger jeg udelukkelsesmetoden og klipper A: Elon Musk.

Først da jeg skal videre går det op for mig, at jeg har taget en gafling. Satans!

Videre til Post 3. Jeg cykler ud af Kolding Landevej. Jeg finder hurtigt posten, som ligger ved bunden af den der lede bakke ovre ved Gudsø, hvor jeg tit har været på min racercykel.

Spørgsmål: Skærbækværket – der ligger ved Fredericia – ejes af det der engang hed DONG Energy. Hvad
har DONG Energy skiftet navn til?

Ha’! Det’ nemt. Og der arbejder min fraværende makker jo. Jeg klipper C: Ørsted.

Videre mod post 12. Den ligger op af en ond bakke og jeg får pulsen godt op. Jeg er ret sikker på svaret og klipper A. Kommunevalget finder sted den 3. tirsdag i november hvert 4. år, sammen med regionsrådsvalget.

Videre ud på ruten. Jeg går efter post 6 nu. Den ligger i retning af mål. Her hopper jeg ikke på den med gaflingen. Jeg tager den rigtige post 6. Spørgsmålet lyder: Hvad bliver Kronprinsesse Marys titel, når Frederik bliver konge?

Hvor er det dejligt med noget, man for en gang skyld kan svare på! Jeg klipper C: Dronning.

Så aflæser jeg den lille henvisningspost, der hænger ved post 6 og cykler ud og henter den.

Hvad dækker begrebet fastelavn over?, lyder spørgsmålet. Jeg klipper A: Den sidste fest inden 40 dages faste frem til påskedag.

Så er det hjemad.

Tiden er ved at være gået. Jeg dropper post 4 (jeg tror ikke jeg kan nå den) og sætter speed på Cube-biken. Jeg er nærmest på hjemmebane og finder tilbage uden at kigge på kortet. Jeg skal lige til at aflevere mit kort, da der bliver råbt bag mig: “PAS PÅ!!!!! SE OOOOP!!!”

Så for syv sytten!

Der er én der har mere travl end mig. Måske er han ved at vinde et eller andet? Jeg træder til side.

Desværre har manden så lidt styr på sig selv og sin cykel, at han brager forbi bordet, Jeg får alligevel afleveret mit kort op til flere milisekunder før ham.

24 point fik jeg kørt hjem.

Så sætter jeg min cykel bag på bilen. Jeg vil direkte hjem. Der er lige lidt ventetid på at kunne komme ind i min bil, da der i bilen parkeret ved siden af, sidder en fyr med et brækket kraveben og får bundet sine snørrebånd af en kammeret. Av for den. Jeg venter pænt.

Og så hjem.

Kaj står under bruseren, da jeg kommer ind. Han har været hometraineren. Jeg smider mit iskolde cykeltøj og springer ind under bruseren til ham. Aaaahhhh – dejlig søndag og der er masser tilbage af den.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Logistisk puslespil

Uge 34 er lidt af et logistisk puslespil. Først og fremmest sidder jeg med en stor opgave på mit arbejde, som SKAL afleveres på fredag, uanset hvor mange timer der...

Close