0 Udgivet i Op af sofaen

Solopgang

Efter alle de mørke morgen-gåture jeg har haft hen over vinteren, er det ikke mindre end FANTASTISK at kunne se sådan en solopgang kl. 7:30.

Luften er iskold og rimfrosten ligger på græsplænerne. Jeg går rask til og det er en nydelse, at starte dagen.

Jeg har god tid, for jeg var allerede ude kl. 6:40. Det giver mere end en time, at gå i. For det er fredag, jeg skal ikke ud i morgentrafikken og en dag på hjemmekontoret venter.

På hjemvejen skråer jeg over græsplænen bag Højskolen, min nabo, hvor der er gabende tomt. Det har der været meget længe nu.

Kaj og jeg kom til at snakke om i går, at i den weekend vi går ind i nu, er det et år siden Kaj havde gæster fra CK Kronborg og jeg fotograferede til Melfar MTB. I år er Melfar MTB aflyst. Nu har man nærmest aldrig gæster mere og der kan ikke holdes cykelløb (#coronavirusdk, I ved).

Jeg får spæde hilsner fra Lady Tour og Stjerne Tour de Grinsted, der drømmer om at samle cykelfolk til maj og juni. De tror på det. Jeg har svært ved at tro på noget som helst. Jeg er helt i Corona-mode og går mine ensomme morgenture og er nærmest blevet så asocial, at det hele ikke generer mig mere … næsten.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar