1 In Alkohol og alkoholfri

Som om!

Hvor ualmindeligt uheldigt, at fredagens fyraftensarrangement starter med VINSMAGNING!

Flittige læsere her på Helles Hyggeblog vil nemlig vide, at man nu alkohol fri på 16. måned og så behøver man slet ikke smage rødvin.

Man ved nemlig godt, at det smager PISSE GODT.

Man har jo kværnet 52 flasker rødvin (mindst!) årligt i 20 år. Erfaring haves.

Jamen”, hører man så ”Er der ikke noget med man ikke skal DRIKKE vin, når man er til vinsmagning? Man SPYTTER det ud..?

Som om!

Det svarer jo til at stikke en smøg i munden på en gammel storryger, der er holdt op og siger til ham, at han jo bare kan lade være med at inhalere. 🙂

Man ville i øvrigt heller ikke spørge en gammel storryger, der var holdt op, hvornår han havde tænkt sig at begynde igen.

”Nå? Har du ikke røget i 16. måneder? Hvor længe skal DET vare? Kan ikke bare ryge lidt? Kan du ikke bare ryge lidt i weekenden? Eller kan du ikke bare ryge en enkelt smøg?”

Som om!

God weekend, når I når dertil.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Skoge
  4. juli 2014 at

  Enig Helle x uendligt !
  Godt du er så standhaftig. Som tidligere storryger ville jeg netop falde i med et brag hvis jeg bare smagte et hiv af en smøg – bortset fra jeg ville stille træskoene bare efter det ene hiv.
  Jeg var misbruger, ikke hyggeryger.
  Du var vel nærmest hyggedrikker (er der noget der hedder det ?) Du skulle jo ikke ha’ en flaske rødvin med i baglommen på cykelturen eller ha’ et glas efter søndagsrundstykket osv. men et godt glas specielt fredag aften og i den dur – det er der vist nok temmelig mange i DK der har den last, men hva’ fa’en noget skal sundhedssektoren jo ha’ at skælde ud over !
  Længe leve og klap på skulderne på os der er holdt op 😀

 • Leave a Reply

  Read more:
  Dramatisk himmel over Staurby Skov

  Dramatisk himmel over Staurby Skov, da jeg kl. 6:00 i morges løb ud på min SIDSTE tur på Coronaruten. Da vi gik i Corona Karantæne den 12. marts besluttede jeg...

  Close