0 In Det gør mig glad/ Familie

Sommer i Skæring

I har været en af den slags dage, man kan leve længe på. Kaj og jeg tog turen til Skæring.

Her startede vi dagen i Emilies have. Bøgehækken var blevet grøn siden vi var der sidst og i dag bagte solen. Da vi flyttede Emilie ind den januardag snakkede vi om, hvor dejligt det ville blive at besøge hende når det blev sommer – og nu var det nu.

Madkurven var pakket og vi gik til stranden. Her var ro og hygge.

Hvor fik vi bare slappet af!

Nikoline sluttede sig til os, da hendes vagt i Webike var slut.

Vi kom til at snakke om, at det faktisk er 3 år siden vi 4 sidst var sammen på en strand.

Dengang var det på Palawan – faktisk er det i dag 3 år siden Kaj var på herretoilettet sammen med den Filipinske præsident.  (Heldigvis ikke den præsident Filipinerne har i dag – ham ville jeg nødig møde nogen steder. Heller ikke på et herretoilet!)

Og min første tur i vandet var i dag. Skønt!

Nikoline og jeg måtte gå laaaaaaangt ud i det lave vand ved Skæring Strand, for at blive dykket. Og det var slet ikke koldt 🙂

Mille-vovsen – hun hentede pinde og dykkede efter sten hele eftermiddagen og …. (av, nu er vi igen ude i noget kriminelt med den vovse …. )

Hun var godt træt da lørdagen sluttede, som den begyndte: Hjemme i Emilies frodige have, med grillmad og hygge, ro og god tid.

En af den slags dage man bare er taknemlig for at få.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Et tab

I går var jeg nede at give blod for 2. gang. Det gik planmæssigt og var faktisk ikke særligt besværligt. Jeg huskede at drikke godt hele dagen, men følte mig...

Close