0 In Motionscykling

Sommerferietur med Dagholdet

Jeg vækkede Kaj “tidligt” i dag og sørgede for et solidt morgenbord til os begge, bestående af yougurt, brombær-smoothie, omelet, bacon og knækbrød med ost. Vi skulle på cykeltur for 2. dag i træk – Dagholdet har start kl. 10.00 ved Naturcentret.

Dagholdet ved startstedet kl. 10.00 – velkommen til sommerferiegæsterne

Der blev budt velkommen til den flok sommerferiegæster, som vi var en del af. Omkring 50-60 medlemmer var mødt op i det bagende varme sommervejr og vi hilste på gamle cykelvenner, vi ikke ser så tit. I velkomsten inden start blev vi mindet om at huske at drikke rigeligt i dag.

Herefter drog vi ud på tur og jeg kom med i en gr. D++, bestående af 17 mænd og én dame – mig.

Ned at træde i elastikken … senere fik jeg “møffet” mig frem på de gode pladser.

Turen gik mod Jylland og her fik jeg igen lejlighed til at træde igennem igen. Hvor heldig kan man være 🙂

Der var banan-spise og tissepause i Ny Højen. Det er sørme længe siden, jeg har været her på min cykel.

Skønne, skønne små cykelveje.

80 km på bogen og hjem til Tour de France i fjerneren og hedebølge på terrassen – og jeg elsker det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Supergo’ tur på de store hjul

Tredje tur på den nye Cube i dag var første tur i en større gruppe. Og her kom jeg med mine STORE dæk .. ha' ha'. De var ikke engang...

Close