0 In Tour de Paris

Søndag hos Dini Tours

Søndagen stod på personalemøde hos Dini Tours. Det 19 mand store hjælpercrew var samlet, for at gennemgå forberedelserne til Tour de Paris, som starter om 3 uger.

Min opgave er bla. at køre med i 2.-depotbil, den der står for “eftermiddagsdepotet”. Derudover har jeg nogle administrative opgaver + det løse, der med garanti kommer. Der bliver masser at lave, når 130 cykelryttere skal serviceres i 8 dage.

Det er lige før jeg glæder mig mere til turen som hjælper i år, end jeg gjorde sidste år, hvor jeg skulle cykle.

Sidste år var jeg SÅ cykeltræt da jeg nåede afgangstidspunktet, at jeg var ved at brække mig.

Jeg havde tilbragt 4.500 kilometer på mine cykler siden nytåret og jeg oooorkede nærmest ikke, at cykle til Paris. Jeg var meget (meget!) stresset på det job, jeg havde gang i på det tidspunkt, hvor turen startede. Jeg var ved at trappe ud af noget giftigt lorte-migrænemedicin. Jeg havde det simpelthen bare ikke godt, hverken fysisk eller psykisk.

Måske derfor oplevede jeg cykelturen dernedad som opslidende og stressende for krop og sjæl – men det fik jo som bekendt en ende. 100 km inde i 5. etape gik det galt og resten af turen var ét morfinomtåget mareridt.

I år har jeg det godt. Rigtig godt. Min krop har det bedre, end den har haft længe (nu da kravbenet er skruet godt sammen). Jeg har det rigtig godt i min hverdag, omgivet af gode mennesker og spændende opgaver.

Jeg har ikke skyggen af lyst til at cykle 1200 kilometer – jeg vil meget hellere være en del af servicecrewet og glæder mig bare til turen og til at følge dem allesammen på sidelinjen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar