0 Udgivet i Tour de Paris

Sørme en “hård” dag – eller noget …

Pyyyyyyhhh – jeg skal da love for, vi har haft en “hård” dag i følgebilen på første etape af Tour de Paris i dag – eller noget. Når jeg tænker på, hvordan vi KNOKLEDE fysisk sidste år, har jeg nærmest ikke lavet en pind i dag, til sammenligning. Det mærkes tydeligt, at vi er flere hjælpere på i år.

tiltiderhaardt

Hvis man lige ser bort fra et opskåret dæk kun 2 km efter start, var der ikke bud efter servicebilen under selve touren. Der var tid til afslapning i grøftekanten og først når vi kom frem til depoterne fik min chauffør (som I ser på billedet der) og jeg  noget at lave.

Alle har bare nydt vejret.

Mit arbejde starter for alvor her i aften, foran computeren – og så kan jeg ikke uploade en SKID på den her langsomme internetforbindelse. Sådan er det hvert eneste år på det her hotel. Grrrrrr…. jeg sidder og hidser mig op. Dumt! Jeg kan ikke gøre noget ved det alligevel.

Dagen i dag har desværre ikke været uheldsfri … uh, jeg får det SÅ dårligt, når der sker uheld – jeg bliver nærmest fysisk utilpas og mit humør falder helt til nulpunktet.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar