0 In Bilen

SOS

Onsdag morgen. Afgang til arbejde.

Hvad helvede?!?!?!??? Min fine nye leasede VW Sportsvan til en værdi af 350.000 kr. vil ikke starte?!

Hvorfor sker sådan noget altid, når Kaj ikke er hjemme? Biler der ikke duer sorterer (ligesom cykler, der ikke duer) under manden i huset, synes jeg.

Mig hen og ringe til Kaj.

Jeg vækker ham i hans sydfranske himmelseng, hvor han ligger i ske med Dini Tour, inden de skal ud og rekognoscere de Provencalske mountainbikespor sammen med det sydfranske turistministerium.

Han giver mig telefonnummeret på SOS autohjælpen, som er inkluderet i leasingaftalen. 30 minutter senere ankommer de her to frelsende engle i en KÆMPE stor bil.

sos1

De får sat strøm på folkevognen. 2 minutter senere er jeg klar til afgang.

sos2

Fanden tage det parkeringslys! I de 25 år jeg har haft bil, har jeg aldrig haft brug for, at have lys på, når jeg parkerer. I den her bil aktiveres parkeringslyset, når jeg blinker ind i min indkørsel og nogen gange slår den ikke fra.

Forleden dag bankede det på min dør kl. 23 om aftenen. Jeg var alene hjemme og jeg turde ikke lukke op (hvem skulle ville mig noget så sent og sæt det var et hjemmerøveri?).

Så jeg lod være.

Men det blev ved at banke og til sidst gik jeg ud og råbte gennem døren: ”Hvem er det …?”. Det var såmænd bare min nabo, der ville fortælle mig, at han kunne se min bil holdt med lys.

Tja, tænk hvis vi lavede noget statistik på, hvor mange udrykninger vi har, pga. parkeringslys”, sagde SOS damen i telefonen.

Jeg må undersøge om den lortefunktion ikke kan slåes fra …

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar