0 In Søvn

Sove 8 gange

Nu skal jeg kun sove 8 gange, så kommer Kaj hjem for at blive.

Og nu hvor det pludselig er virkelighed og tæt på, er det en meget underlig tanke, i betragtning af, at han faktisk ikke har boet her i huset i et helt år.

Emilie spurgte mig forleden, om jeg troede vi kunne holde ud, at have ham her hele tiden, for hun synes det er så stressende, når han er hjemme. 1000 ting der skal nåes, mennesker der skal ses, ting der skal gøres, samtaler der skal føres – som at køre ud af en hæsblæsende motorvej i 8 dage, for så (når han atter rejser tilbage til Norge) at dreje ind på en stille villavej igen – pyyyhhhhh ….

Men jeg tror vi kan!

I det forgangne år har Kaj været feriegæst i det her hus. Og feriegæster er helt vildt hyggelige, men også stressende og forstyrrende i ens hverdag.

Nu kommer han hjem og får SIN hverdag her igen. Et arbejdsliv. Et fritidsliv. Det bliver forhåbentlig ikke nær så stressende 😉

Stressende, det var LIGE hvad min arbejdsdag var i går! Jeg fik spyware på min computer, satte huset på den anden ende af bare skræk for smittefaren, måtte renses og “afluses” i flere timer og brugte resten af dagen på at spekulere over, hvordan det dog kunne gå til, at jeg (som ellers er i besiddelse af sådan en fornuftig skepsis) var kommet i kontakt med sådan noget snavs.

Stressende bliver dagen i dag sikkert også – eller i hvert fald travl. En arbejdsdag (hvor jeg allerede er bagud pga. gårsdagens angreb og nedbrud) og en aften med bestyrelsesmøde i DCU motion.

Ha’ en go’ femtende januar, derude.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar