0 In Løb

Spænder de laksefarvede

Kl. 06.00 søndag, den 18. august i det herrens år 2019 – jeg spænder de laksefarvede løbesko for 37. gang, siden jeg fik dem i julegave sidste jul. Så løber jeg ud i min stille morgenby.

Solen står op bag Røjle Klint. Lillebælt er havblik. Temperaturen er behagelig – jeg bliver helt religiøs af taknemmelighed over at være her.

Nu mangler jeg kun 11 kilometer i at runde 200 kilometer i løbeskoene. Næste løbemål er Ejby Natløb (altså med mindre jeg finder et hold til Kongebroløbet den 29. Det er lavet om til et stafet løb og det betyder jeg kun kan komme til at deltage, hvis jeg finder tre (3!) løbevenner at tage med – og jeg har ikke nogen løbevenner!)

Efter morgenbadet smører jeg nogle store madpakker. Vi skal på familietur i dag (og jeg håber en af mine klubkammerater vikarierer for min turledertjans, som jeg ved en fejl kom booke mig ind på i dag (#fåligestyrpåkalenderenhelle)

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar