3 Udgivet i Løb

Spænder de lyserøde …

Onsdagens cykeltur blev 40 kilometer lang. Vi kørte på landevejen. Vejret var mildt, + 5 grader. Sneen tør derude. Alligevel kneb det for mig, at holde varmen under turen.

Jeg har ikke nogen cykelvinterjakke. Iført mange lag tyndt tøj, regnjakke og vest, småfryser jeg. I et forsøg på at arbejde lidt varme ud i fingerspidserne, kommer jeg til at jokke lidt vel rigeligt i pedalerne. Jeg lægger gruppen bag mig og de råber efter mig: ”Det hende Helle der. Hun sprænger feltet! Vil du ikke følges med os mere …?”.

Det her er gode venner. Det er mennesker, jeg har cyklet sammen med i 15 år – lige siden min første sæson. Faktisk har vi ufatteligt mange cykeloplevelser til fælles. Jeg kan regne med dem. Selvom jeg er lidt uregerlig, støder de mig ikke ud af fællesskabet. De tilgiver mig og jeg må stadigvæk gerne være med, selvom jeg kom til at cykle fra dem.

Vi finder nogle bakker – og så er det pludselig nemmere at holde varmen.

Torsdag morgen kan jeg ikke leve højt på onsdagsturen mere. Der er 12 timer til torsdagens spinningstime og kroppen er rastløs igen. Måske skulle jeg svømme? Nej – det gør jeg i morgen.

Men så kunne jeg jo løbe en tur?

HER har jeg opgave, som kunne hjælpe mig lidt af, med min rastløshed. Jeg er nemlig nødt til at starte forfra i mit yndlings-løbeprogram for overvægtige (pga. for lang pause). Til gengæld har jeg et mål. Odense Zoo løbet sammen med Anne-Marie – det skal prøves igen i år.

Nu tager jeg lige en kop kaffe mere. Så spænder jeg de lyserøde løbesko, får turen overstået, så jeg kan komme i gang med dagens opgaver.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Merete
  6. februar 2014 at

  Så VAR det altså dig jeg hilste på i dag på Kløvervej?
  Var ærlig talt ikke heeelt sikker 😉

 • Svar
  Helle
  6. februar 2014 at

  Helles Hyggeblog er autentisk. Først læser man, at hun løber ud iført de lyserøde – og så møder man hende ude i byen ½ time efter 😀

 • Svar
  Merete
  6. februar 2014 at

  Her var det så godt nok lidt omvendt – mødte dig først, og læste det så bagefter. Men du var jo pakket ind som om du ikke ville genkendes. Griner 😉

 • Læg en kommentar