0 In MTB

Spærning på skovstierne

Spærning.

Det var et ord Nikoline opfandt, da hun var lille. “Nej, du kan ikke komme forbi”, sagde hun og stillede sig op med begge arme bredt ud. “Der spærning her!”.

Jeg synes også der var spærning på mine skovstier, da jeg endelig kom ud på min MTB i går middags.

Som her f.eks.

Eller her.

Eller på den her skovsti.

Det er der sikkert en rigtig god grund til og så må man vende kalechen og køre en anden vej. Sådan kan man komme til at cykle i 8-taller i skoven og det bliver temmelig hurtigt kedeligt.

En anden ting, der også keder mig, når jeg cykler i Hindsgavlskoven, det er at lukke døre op og i – men det er mange år siden, jeg fortalte om det første gang. Dengang var jeg iøvrigt træt at den nye dyrehave, vi havde fået. Senere er kommet til at holde af den.

Og hold op, hvor var dyrene altså bare flotte, da jeg cyklede igennem i går.

Andre flotte ting jeg så på min cykeltur i Hindsgavl skoven? Jeg mødte en rytter, da en ridesti krydsede min vej. Hesten var kæmpestor og flot og (jeg nåede lige at tænke, skal de den vej op) da hest og rytter satte i fart og  galopperede op af en lang skrænt. Hold op, det så vildt ud!

Fantastisk vejr på en første oktober. GODT jeg fik det nydt, for her til morgen regner og stormer det udenfor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Post Danmark Rundt festen

Nikoline og jeg synes vi var lidt smarte, ved Post Danmark Rundt medhjælperweekenden i år. Vi smed Kaj ud af hans og mit hotelværelse, flyttede ham ind på Nikolines eneværelse...

Close