0 Udgivet i Tour de Paris

Stakkels Friedl

Dag 2 i depotetvognen gik godt. Vi kørte direkte frem mod eftermiddagsdepotet fra morgenstunden. Holdt i kø bag en traffikulykke i 40 minutter, men var fremme i god tid.

I dag gik det strygende, med at få stillet telt, bænke, borde, mad og drikke frem til de 135 ryttere.

Og de kom i en lind strøm, men med tilpas intervaller til, at vi kunne følge med. Hold OP, hvor fik de regn på deres 170 kilometer lange etape i dag.

Sidst på dagen indløb dårlige nyheder. Søde Friedl fra Bornholm, som jeg har cyklet med på Mallorca, var styrtet.

To hænder i gips, en knækket tand og en syet hage – slut på Tour de Paris for Friedl.

Hold OP, hvor jeg dog følte med hende. Sidste år, var jeg i hendes bukser – jeg vidste lige, hvordan hun havde det. Man tror det er en ond drøm. Man har lyst til at stampe i gulvet og skrige af raseri – men lige lidt hjælper det.

Der har været mange styrt både i går og i dag – men Friedl er den første, der ikke kan fortsætte turen. Hun er på vej hjem med SOS.

Det er aften på Hotellet i Bremerhafen. Jeg er træt efter en hård arbejdsdag. Vi var først fremme ved hotellet 19.30 – i mellem tiden havde vi taget os af alverdens praktiske ting.

Det er SKØNT at slappe af i hotelsengen. Jeg husker TYDELIGT hvor træt jeg var sidste år, efter 2. etape. Jeg savner ikke just, at være på cykel …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar