3 In Hverdagen

Står til en fængselsdom

Hold da kæft!

Jeg står til en fængselsdom!  =:-o

HyggeHelle kører rundt med stikvåben i sin Citroën!

Og jeg som ellers troede jeg var sådan en lovlydig Middelfarter.

Kunne I ikke lige se, at Middelfart Politi havde stoppet mig, på parkeringspladsen ovre i Føtex i går eftermiddags. Kunne I ikke lige se, at de havde bedt mig om lov til at undersøge min bil for våben?

Jeg tør ikke tænke konsekvenserne til ende …

Personligt kender jeg ikke Haris fra Middelfart, som står i den situation, jeg kunne have været endt i her. Men det kender jeg nogen der gør. En 19-årig dreng , der drømmer om at blive politimand, når han bliver stor.

Men han blev ikke stoppet på Føtex’ parkeringsplads en mandag eftermiddag, men derimod på byens eneste “træsko-diskoteks” parkeringplads og kl. var midt om natten. Haris var på vej ind og hente sin kammerat, som hed noget så udansk som “Abdullah” eller “Farulla” eller “Muhulla” eller sådan noget, som hans dansklærer ikke kunne udtale … og Haris’ forældre er selv af udenlandsk herkomst (og SÅ kommer man ikke langt her i Dannevang, hvor ligusterhækken er høj!).

Næh du! Hvis drengen ikke selv ødelægger sin egen fremtid, så skal vi sgu nok få det gjort.

Undskyld mig , men det der, det er fanme urimeligt!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Leo
  25. august 2009 at

  Danskere af ‘anden etnisk baggrund’ skal åbenbart være en del bedre en os ‘rigtige’ danskere for at kunne klare sig i Danmark. Det er trist, men heldigt for dig, Helle… 🙂

 • Reply
  Helle
  25. august 2009 at

  Så er det sgu lige før, man ønsker de tider tilbage, hvor opdragelse af og statuering af eksempler overfor uartige 19-årige kunne klares med et par på kassen af lokalbetjenten :-/

 • Reply
  Maria
  25. august 2009 at

  Fuldstændig enig!!!
  Hvad fanden, og undskyld mit sprog, men jeg er virkelig dybt chokeret!, tænke de da på???!!!
  Ok, bilen bliver gennemsøgt og drengen får en bøde, men for søren om vi da ikke lige skal kræve at han da skal i fængsel også!!!!
  Normalt har jeg svært ved ikke at sætte alle “dem” under én parably, men det der, synes jeg er under al kritik!
  Tør dit flabede smil af læben, Jan Stick!!!!!

 • Læg en kommentar