3 In Cyber-livet

Start på en travl weekend

Lørdag morgen starter med kaffe, ostemadder og virusscanning. Der er ticket en besked ind fra Merete om virusalarm på Helles Hyggeblog. Og er der noget jeg ikke gider, så er det virus! Det tager syv-lange-og-syv-brede og kan også godt komme til at koste penge.

Jeg installerer et virus plugin, som forsikrer mig, at min side er ren (kan jeg stole på det?). Imens glider dagens første to kopper kaffe ned.

Jeg har en travl weekend foran mig.

Lørdag er der efterskolebesøg – og ja. Den opmærksomme læser vil nok tænke, om det ikke er flere år siden Emilie kom hjem fra Glamsdalens Idrætsefterskole. Og jo – det er det. I dag skal jeg på besøg på skolen igen –  hos Mads. Tante Helle har fået lov til, at komme med til teaterforestilling og åbent hus. Og så kan Tante Helle jo også gøre en hyggedag med Mads’ mor ud af det.

I morgen står den på 2. afdeling af vintercuppen. Jeg glææææder mig til at komme ud at cykle sammen med Pia. Cuppen køres i Vissenbjerg, så mon ikke arrangørerne har fundet noget svært terræn og nogle gode bakker til os.

Det er blevet den 1. december og lige nu tyder alting på, at jeg får en knap så travl december, som efteråret har været. Jeg vil nyde hver dag – december er så hyggelig.

God lørdag, derude.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Merete
  1. december 2012 at

  Noget er ihvertfald ændret – nu hyler mit virusprogram ikke længere når jeg tjekker ind hos dig. Det gjorde det i morges.. og advarede om en trojansk. Men godt nok hvis det var falsk alarm… hellere det én gang for meget end slet ikke..

 • Reply
  Helle
  2. december 2012 at

  Hvad for et virusprogram har du, Merete? Jeg har Bullguard og den har ikke brokket sig. Det gjorde den helle ikke i sommers, hvor der også var noget “snask” inde.

 • Reply
  Merete
  2. december 2012 at

  Jeg bruger Avast. Dels fordi det er det bedste – efter min mening… og fordi jeg kan købe billige licencer af en kammerat 🙂
  (Den findes også i en gratis-version)

 • Læg en kommentar