4 In Hverdagen

Stille nytårs morgen

Vores gæster gik hjem 01.30 med et Vi-håber-ikke-I-synes-vi-har-været-alt-for-kedelige.

Overhovedet ikke. Vi havde en rigtig dejlig aften!

Vi har aldrig været så gode til det med dans på bordene, Kaj og jeg, heller ikke nytårsaften. Men vi har altid masser af hygge, masser af god mad, godt musik på anlægget og gode vine på karaflerne.

Sidstnævnte begrænsede jeg til at par glas til maden. Jeg havde nemlig besluttet mig for at køre taxa for mine unge piger, så jeg kunne få dem bragt sikker hjem i seng igen.

Allerede kl. 02.00 ringede Emilie. Sikke en flok fest-mætte og trætte unge piger, jeg fik med hjem i bilen. Den ene sagde:

“Guuuud, kl. er kun 2!!! Det er nytårsaften og vi er på vej hjem. Hvor pinligt!! Vi siger det ikke til nogen, vel – vi siger bare, at vi festede til den lyse morgen!”.

Feste til den lyse morgen (hvis man kan det sådan en mørk januar morgen), det forstår Nikoline. Hende hentede jeg nede i byen kl. 05.30.

Jo – så jeg har sovet længe i dag  til kl. 08.45 !!

Udenfor daler sneen stille ned, ilden buldrer i kaminen og jeg brygger kaffe.

UPS!!!! Der stak svigersønnen hovedet ud fra værelset. For pokker! Han skulle ikke se mig her!!!!

Jeg har nemlig hørt, at han parodierer mig, når jeg ikke er hjemme!

Han sætter sig på min store træningsbold, foran min computer. Så “spiller han klaver”på mit tastatur og siger:

“Nu er jeg Helle!”

(Betyder det jeg sidder for meget bag skærmen??)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  MrsBaloui
  1. januar 2008 at

  Godt Nytår!
  Herhjemme sover de længe, rigtig længe…
  Aldrig har jeg oplevet mine børn sove til efter kl. 8.00 – allerhøjst kl. 8.30, men jo! Her kl. 12.38 sover resten af familien stadig 😉 (men det var også næsten 4.00, inden vi fik dem sat i bilen.)
  Selv den 3-årige holdt hele aftenen 🙂

 • Reply
  Leo
  1. januar 2008 at

  Hej Helle
  Tak for i går. Som du selv skriver: Vi havde en rigtig hyggelig aften, og vi danser også kun undtagelsesvis på bordene. Her lykkedes det os at holde os i sengen til efter kl. 10, selv om både Jonas og jeg var småvågne før den tid. Ikke Anne-Marie, hun forstår nemlig at sove længe…

 • Reply
  Frida
  1. januar 2008 at

  Der er jo den forventning at nytårsaften skal der festes vildt. Mon ikke de fleste sidder tilbage med den fornemmelse at alle de andre har drukket mere, danset mere og har flere tømmermænd i dag. For så vidt jeg ved har ingen af mine venner været særlig livlig i nat. OK, de unge kom sent hjem, men det gør de nu så tit.
  Den der svigersøn har god smag for forbilleder. Det er ikke muligt at tilbringe for megen tid foran skærmen så det kan ikke være nogen forklaring på noget som helst.
  Godt nytår 🙂

 • Reply
  Lene
  1. januar 2008 at

  Det lyder som en aften efter mit hoved, og har I haft snevejr?
  Sønnen kom hjem,da jeg stod op kl.5.30 for at tage på arbejde. Datteren og kæresten hentede jeg på vej til arbejde og kørte dem til kærestens lejlighed, hvor de vist sov det meste af dagen 😉

 • Læg en kommentar