0 Udgivet i Løb

Stjerneløbet

Mit budget på startgebyrer er opbrugt for denne måned. Så var det heldigt, at dagens Stjerneløb blev betalt af min sponsor – Middelfart Sparekasse – og dermed var gratis for mig. Det’ da fornemt.

Stjerneløbet består af 5 ruter, hvor man hele tiden kommer tilbage til startområdet. Løber man alle 5 sløjfer lander man på en 10-11 km, men man kan også bare udse sig nogle af sløjferne og tage en kortere tur. Man afleverer en seddel, hver gang man slutter en rute og på den måde bliver ens tid målt manuelt.

Jeg valgte den grønne og orange rute – det ville blive de 5 km, jeg kan løbe pt.

Det ØSREGNEDE denne lørdag formiddag og der var virkelig ikke mødt mange mennesker op. Men jeg VILLE af sted, for det var det her jeg havde sat lørdag formiddag af til. Så jeg trodsede regnen og mødte op.

Mit løb gik fint. Jeg løb stille og roligt og havde kun få gåpauser. Ruten var pænt kuperet og det er skisme lige så hårdt at løbe på bakker, som at cykle på dem.

Da jeg havde løbet mine 2 sløjer og jeg var i mål med mine 5 km, viste det sig sørme, at der var gevinst på mit startnr. Jeg vandt en kasse med 12 (!) par løbesokker! Jamen dog – det er jo ren overskudsforretning, det her 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar