3 In Familie

Store tudedag

Så fik vi store tudedag overstået. Uhhhhh – hvor var det vemodigt. For pokker, jeg tror HyggeHelle er ved at blive sentimental på sine gamle dage.

Hele stemningen. At se 200 elever stå der og græde og holde om hinanden …. :'(

For at gøre det hele værre, blev Nikoline pissesyg (af blærebetændelse) på vej derned i bilen, hvilket resulterede i at hun opholdt sig på toilettet i de 2 timer vi var på skolen, i store smerter og ude af stand til at rejse sig og gå ind i hallen, hvor afskedssceremonien fandt sted.

Og så var der det der med, at sidde der alene sådan en dag. Med efterskolebarnets far siddende i hundredevis af kilometer borte. Hvad er DET overhovedet for en måde at leve på ?! … lige i dag … :'(

På vej hjem i bilen stortudede vi over mindebogen, som Emilie læste op af. Hvad mener I f.eks. om sådan en afskedshilsen her:

“En hverdag uden dig vil føles mærkelig og trist … En weired technosang vil føles mærkelig at høre, når du ikke er der til at danse crazy med mig. En Thomas B. sang vil føles tom og kedelig, når du ikke er der til at synge med …Du har styrket min personlighed på så mange gode måder. Jeg er dig evigt taknemmelig, Emilie”

Måske skulle man kaste sig over i sofaen og drukne vemoden i en flaske god rødvin?

Nåh nej – jeg skal på vagtapoteket efter medicin til Nikoline. Hun har meldt afbud til studenterfesten i aften – og så skal jeg køre taxa …

Nu har jeg jo igen huset fuld af teenagere …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  28. juni 2008 at

  Stakkels Nikoline …. blærebetændelse er MEGET u-sjovt, men heldigvis går det lynhurtigt over når man først får medicin.
  (Jeg har MEGET erfaring med det … desværre.)
  Vi har også haft lidt tude-dag igår – Bodil sagde farvel til lærere og elever på Friskolen, hvor hun har haft det så godt. Hun har glædet sig SÅ meget til sidste skoledag og udsigten til Højer Designefterskole, at det kom helt bag på hende, hvor ked af det hun blev i går….

 • Reply
  Letten
  28. juni 2008 at

  Du skal ikke være ked af at være ked af det.
  Jeg stortudede da jeg hentede min Nikoline på Waldemarsbo sidste sommer. Hun gjorde ikke, men jeg ved hun var ked af at skilles med de andre. Det var hende der trøstede mig. Det har bare været så dejligt at have hende der i to år, og der er sket så meget i hendes udvikling.
  Hun siger selv, det har været de to bedste år af hendes liv, og det tror jeg på. Det er svært når man har haft “modgang” hele sin tid i folkeskolen. Men her på efterskolen var hun i sit rette element. En dejlig tid.

 • Reply
  helle
  28. juni 2008 at

  Det er jo det vi håber, når vi sender vores børn på efterskoler eller friskoler – skoler i det hele taget – at det bliver gode år, som de vil tænke tilbage på med glæde.
  Lizelotte – også her, masser af erfaring med blærebetændelse. Jeg ved også hvor SKRÆKKELIGT det er, når det er rigtig slemt. 🙁
  Heldigvis har Nikoline det meget bedre her til morgen, hvor pillerne er begyndt at virke.

 • Læg en kommentar