0 Udgivet i Familie

Stougård og Stougårds fælles projekt

Efter cykelturen i aftes med Vibeke og den sene aftensmad sammen med Emilie, fik jeg ringet op til min svigerinde. Stougård og Stougård har et fælles projekt – svigerfar har bedt om hjælp til oprydning i svigermors store garderober.

Og den opgave vil de unge piger også gerne være med til, så vi gør en hyggeaften ud af det. Den store udfordring ligger så i, at finde en aften, hvor vi alle 7 kan.

Jeg fangede min svigerinde, mens hun sad i bilen:

Hvad med fredag?”, foreslog jeg.
Det kan DU ikke. der skal du til min mands 50 års fødselsdag!”

(Ups! Begyndende Alzheimers …  :-/ … Jeg ved det. Det siger min chef også hele tiden …)

Jamen, så onsdag, da?”, fortsætter jeg brødbetynget.
Det kan DU heller ikke. Der skal du på Café Razz!”

Det er da godt min svigerinde har styr på min kalender, når jeg ikke selv har!

Vi måtte ind i december inden vi fandt en dag. Nu skal det så blive spændende, at se med egne øjne, om det virkelig forholder sig, som svigerfar påstår: Han har fundet 70 par sko i bunden af svigermors garderober!!

Hvis DET er sandt, SÅ er arveanlægget for Emilies sko-gen identificeret. Men lad os nu se … lad os nu se … Han kan jo have talt forkert.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar