0 In Motionscykelløb

Strategisk klog rekordindehaverske

13 dage til 12-timers løbet …

Nogen rekordindsats bliver det nok ikke til, fra min side, men det er heller ikke strategien. Mit løb skal være en god lang dags fortræning til en dagsetape til Paristuren.

MINE muligheder for at komme på 24 timers løbets Hall-of-Fame som kvindelig rekordindehaver, den greb jeg da jeg deltog som den ene af kun to piger, i den første udgave af 24-timers løbet i 2004 – dengang der ikke var så mange andre piger, der havde opdaget løbet.

Det var dengang min klubkammerat Per-Allan begik nedenviste tegning af mig – “Blop!”, sagde det, da drømmen om at runde 400 km brast søndag morgen kl. 7.30 – fordi jeg gaaaaad cykle til Nr. Åby og tilbage igen (=22 km). Mine 391 km var også nok til at stå som løbets første kvindelige rekordindehaver og jeg beholdt titlen i to år og der kan aldrig pilles ved, at den var min i 2004 og 2005.

Den er så slået mange gange siden, skulle jeg hilse og sige 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar