0 Udgivet i Hverdagen

Stress med stress på

Pyyyyh, hvor har der været stress på de sidste dage.

Tag nu i går. Kaj og jeg havde et møde i Odense efter endt arbejdstid. For at få det til at klappe, måtte vi låne en ekstra bil og mødes på en rasteplads om eftermiddagen. Her parkerede vi den ene bil og fulgtes ad til møde.

Viiildt sjovt, i øvrigt.

Det viste sig, at den virksomhed vi skulle til møde hos, havde til huse på en adresse, hvor jeg engang arbejdede. Mærkelig fornemmelse, at parkere sin bil i præcis den parkeringsboks, man senest forlod for 23 år siden, da mit barselsvikariatet var slut.

Jeg havde Emilie i maven, dengang. I aftes myldrede minderne frem, da jeg blev vist rundt i lokalerne, hvor jeg engang havde min daglige gang. Kollegaer og oplevelse, jeg for længst havde glemt, poppede op i min erindring. Virksomheden handlede med cykler.

Aftenens møde handlede sjovt nok også om cykling 🙂

Nå – efter endt møde – hjem til Middelfart. Kl. var 21 og vi var trætte og fulde af indtryk.

Saftsusemig, om vi ikke glemte den ekstrabil, vi havde stående på en rasteplads og som jo skulle med hjem og afleveres. Pokkers!!! Så måtte vi tilbage igen – 40 kilometer over i hatten. Øv – og så når man var træt og ville hjem.

Hjem til forskellige opgaver, som blev løst inden midnat.

I morges vågnede jeg ved at Kaj skubbede til mig. Han kunne høre mit ”vækkeur” (min telefon) ligge og ringe ude i køkkenet.

Op og i sving …

Ud af døren.

UDEN telefon! Jeg glemte den. OK? – jeg kunne så godt gå en hel dag, uden af have min telefon på mig. Så ved jeg det. Fantastisk!

1 dag mere, så er det ferie og turen går til Mallorca. Åhhr, det skal blive godt.

Jeg synes jeg trænger til ferie.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar