0 In Sikker på cykel?

Styrt i feltet

Vi havde en rigtig dejlig A-B-C træningstur i formiddags. Det er mange måneder siden, jeg har haft gode ben.

Jeg lå med på et godt hjul, blev pakket ind og havde hele tiden én af de bedste pladser. I dag ville de åbenbart have mig med hele vejen hjem.

Bakkerne omkring Båring og Vejlby var lige så hårde som de plejer at være. Dem tog jeg i Helle-tempo og lod the Boyzzz vente på toppen. Når bare jeg får lov at køre op i Helle-tempo, har jeg til gengæld ikke brug for at stå stille på toppen.

Hjem af strandvejen mellem Strib og Middelfart havde vi desværre et styrt. De forreste kom i sidste øjeblik i tanke om, at de ville trække ind på den nye cykelsti. Det førte til katastrofeopbremsninger ned igennem feltet.

Jeg sad i tredje position og fik undveget.

Så sidder man der og kan bare høre råb og panik og SKRALD-BANG nede bagerst i gruppen. Og forskrækkelse: "Det må i KRÆFT-ÆDE-MIG IKKE!!"

Henning S. slog sig gul og blå. Fik overfladiske skrammer, men et stort CHOK. Efter lidt førstehjælp i grøftekanten, kunne han trille hjem til Erritsøe …

MED ledsager.

Jeg hader styrt!

Det blev til 86 kilometer med 29 km/t i snit. En ganske pæn sensommertur.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Gymnastik – og hvad man vil med det

Så er vi startet op på gymnastik sæsonen. Jeg har gået til mange forskellige former for gymnastik gennem årene. Det er ikke det hele, jeg har haft lige meget gavn...

Close