0 In Gravel biking/ Mine cykler

Supergo’ tur på de store hjul

Tredje tur på den nye Cube i dag var første tur i en større gruppe.

Og her kom jeg med mine STORE dæk .. ha’ ha’. De var ikke engang de største 🙂 men drengene “sparkede dæk”, løftede på min nye cykel og stillede spørgsmål, jeg ikke kunne svare på.

Så ud på tur. Henrik var turleder og det blev en super fin tur på stier, gravel, landevej og enkelte skovspor.

Dejligt forårsvejr, hyggeligt selskab.

Og Cuben var bare supergo’ at cykle på.

Jeg var helt høj, da jeg kom hjem og fortalte begejstret om min cykeltur til Kaj.  Han sad  i sit cykeltøj og var klar til at drage ud på landevejen. Han har sendt mig den tur han kører over Mapapal – en realtime GPS tracking-service. Det betyder at jeg kan sidde herhjemme i sofaen og drikke te, mens jeg følger hans tur realtime og se kan hele tiden se hvor han er LIGE NU

Vi bruger det som en sikkerhed, når Kaj cykler alene.

“Så ved du hvor du skal lede, hvis jeg af en eller anden grund ikke kommer hjem til aftensmad”, som Kaj siger.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar