2 In Håndarbejde

Sur på sommertoppen

Den hvide sommertop er blevet færdig og jeg er sur på den.

Der er VIRKELIG fejl i den og den bekræfter mig i 2 ting: 1) Det er godt, at jeg af princip KUN køber meget billigt garn, for jeg kan ikke være sikker på kvaliteten af det færdige produkt og 2) det er PROCESSEN snarere end OUTPUTTET der tæller her. Jeg kunne jo købe alle de færdigstrikkede sommertoppe jeg ville, hvis det var fordi jeg ville have sådan én.

Anyway – jeg er gået i gang med næste strikkeprojekt, som jeg allerede har haft trevlet op én gang (mønstret er svært at lære). Hvor er jeg dog go’ til at skaffe mig selv noget bøvl på halsen :-).

Men ellers holder vi lørdag, her i huset. Vi har sovet længe, spist Kajs nybagte boller til morgenmad og været ude på MTB tur. Jeg strikker som sagt. Husfaderen planlægger cykeludflugter (i dagtimerne) og laver hjemmelavet pasta på sin nye pasta-dims.

PS. Bemærk: Han har fået tæmmet krøllerne bag ørerne ved det første frisørbesøg, siden verden gik af lave.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LONE LOMHOLT
  3. maj 2020 at

  Den ser ellers fin ud! Det er nok kun dig, der kan se fejlen. Det er da også et ambitiøst projekt med så mange forskellige hulmønstre på én bluse!

 • Reply
  Helle Stougård
  4. maj 2020 at

  Ja, jeg synes ellers det er spændende og udfordrende at strikke mønstre … men nogle gange går det galt for mig 🙂

 • Læg en kommentar