3 In Foreningsarbejde

Sure kælling!

Min weekend startede træls! Jeg fik en sur mail fra en IT-supporter, som (med god grund!!!) er ret træt hende den sure kælling, der hele tiden fejlmelder dit-og-dat-og-dut. Hoolda-op, hvor må han være træt af mig.

Nøøøøj – hvor blev jeg fornærmet. Først slettede jeg det sure tilbagesvar med ét klik. Det er det gode ved nettet – ét klik, og VUPTI … ting der generer dit øje og ødelægger dit humør er VÆK.

Så satte jeg mig over i sofaen med en kop kaffe og skumlede. Men så ringede telefonen. Det var journalisten fra Fyens, som sagde ja til at skrive om Melfar MTB løbet i morgen – og så fik jeg andet at se til, end at surmule, for der skulle formidles kontakter og organiseres billedmateriale til mandagens avis, og det er meget sjovere og mere konstruktivt end at surmule.

Da jeg var færdig med det, kom Kaj hjem. Han havde været hos Webike og købe nyt legetøj. Spændende, spændende! Jeg må hen og kigge i indkøbsposerne …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mette
  6. marts 2009 at

  Jeg har en sød ven, som er netop it-suppporter og heldigvis et meget tålmodigt menneske (med mig i hvert fald) – men når han fortæller, hvad de er ude for at underlige spørgsmål, så kan jeg godt forstå tålmodigheden indimellem bliver sat på en hård prøve…

  … han sendt mig nedenstående – ikke fra det virkelige liv, men de er da meget søde:

  Supporten: Hvad kan jeg hjælpe dig med?
  Hende: Jeg er i gang med at skrive min første mail og jeg har skrevet bogstavet a – hvordan får jeg den der lille cirkel rundt om den?
  Supporten: Er cursoren der stadig?
  Hende: Nej, jeg er alene her.
  ————————————————
  Og næste kvinde kunne ikke koble sig på netværket…
  Supporten: Er du sikker på du har skrevet det rigtige password?
  Hende: Ja, jeg kiggede på da min kollega loggede sig på.
  Supporten: Kan du fortælle mig hvad passwordet var?
  Hende: Det var fem små stjerner

 • Reply
  Helle
  7. marts 2009 at

  Hæ-hæ …. jeg er ikke i tvivl om, min IT supporter også synes jeg er “en pine i røven” 😀

 • Reply
  Touborg
  8. marts 2009 at

  Hmm, synes jeg kan ane et par fulcrum R3 hjul. Dejlige hjul, som han nok skal blive glad for. 🙂

 • Læg en kommentar