0 In Spinning

Sure kælling!!

Torsdagen er godt brugt. Jeg startede i svømmehallen kl. 05.30 med 1 times svømning. 2000 meter før morgenmaden.

12 timer senere var det så tid for min sidste spinningstime før jul.

klausspinning

Kl. 19.30 hoppede jeg altså under bruseren ude i Strib Svømme og Motionscenter for anden gang i dag.

Da jeg kom ud af bruseren, så jeg livredderen stå og flytte på mit svedige cykeltøj (som lå foran mit skab, ved min taske). Åh nej. Nu skulle hun vel for fanden ikke til at spule gulvet nu – igen?!

Det er ikke første gang vi oplever, at stå og soppe i vand, mens livredderen spuler løs om ørerne på os. Det kan sgu ikke være rigtigt, vi ikke kan få lov at blive færdige!

Mam-Helle puster sig op: ”Det er altså ret irriterende, I går og spuler om benene på os. Vores ting bliver våde – prøv lige at se! – det hele sejler jo. Kan I ikke vente, til vi er ude? I lukker da ikke før kl. 21”.

Den unge pige: ”Jeg skal gøre rent og skal være færdig kl. 20.00 – jeg er nødt til at spule nu! Det er ikke min skyld.”

Mig (griber mit kluns og løfter mine ting, for at redde det fra vandslangen): ”Det her er sgu ikke i orden”.

Den unge pige (spuler uanfægtet videre om benene på mig) siger så: ”Gider du ikke lige stille dig op på bænken, så jeg kan spule der”.

Mam-Helle: ”NEJ!!! DET KAN DU EDDERMAME TRO JEG IKKE VIL!!!!!”.

Mig i klunset i en vis fart og mig ud til receptionen – koks rød i hoved – nu ikke kun, fordi Klaus kørte os hårdt til spinning:

”Hvem er chefen!?”.

Klogelig nok, havde ingen af de 3 lyst til at svare ja. Peter trådte dog til sidst frem og så fik en ordentlig svada. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ….. ”Jeg vil sgu ikke stå splitterragende kong Hans oppe på bænken, fordi I skal spule 10 min. efter vi er stået af spinningscyklerne”.

ØF!!, siger jeg bare.

Sure kælling!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sidste hånd på artiklen

Hen over morgenkaffen og ostemaden får jeg lagt sidste hånd på artiklen om Supermotionisten fra Danfoss. Nu er artiklen sendt til Cykelmotion Danmark. Nu håber jeg bare, jeg får den optaget...

Close