1 In Hverdagen

Sved på panden

Jeg hørte en skæg historie, ude i motionscentret den anden dag. En mor havde modvilligt lades sig overtale af sin 9 årige datter, til at købe hendes første deodorant. Moren syntes egentlig, hun var for lille til at sprøjte sig med den slags. Og nu stod pigen så ude på badeværelset og råbte:

“Mooar – hvor var det det nu, jeg skulle sprøjte det på henne?”
“Under armene”,
svarede moren.
“Nå?! Hvorfor det, når det er PÅ PANDEN jeg sveder ???”

Jeg fik også sved på panden i dag, da uge 10’s træningsprogram startede kl. 8.30 med en times spinning. Bagefter tog jeg 1 times Puls&Power – så er ugen skudt godt i gang.

De lover godt vejr i dag og i morgen. Jeg har forsøgt at få en cykelaftale med nogle af de andre piger til MTB by Night i morgen aften.

INGEN gider lege med mig 🙁

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    RIA
    7. marts 2011 at

    Hihi, det var nu ellers klogt sagt af den 9-årige 🙂

  • Læg en kommentar