0 In Ferie/ Ud på tur

Sviptur til Bogense

Gårsdagens sommerferie tur gik sydover. I dag gik sommerferieturen nordover. Denne gang til cykels.

Jeg var, sammen med 11 andre, med på Kajs kaffetur til Bogense.

Kaj havde fundet en masse små veje – ikke den direkte. Udturen bød på en forrygende rygvind og tempoet var godt.

Ved havnen i Bogense fik vi kaffe og jeg fik en fantastisk cheese-cake.

Cheese-caken kom jeg til at fortryde. For lige så meget rygvind vi havde ud, lige så meget mavevind havde vi hjem og mam-Helle var godt presset og så er det faktisk ikke rart at have en cheese-cake i maven.

95 km. på kontoen. Længste tur siden Lady Tour i juni. Min hånd er iøvrigt helt fin igen efter styrtet. Ingen fysiske men tilbage (men dog lidt psykiske … det mærker jeg, når nogen cykler uroligt foran mig).

Det var der ikke nogen der gjorde i dag.

Vel hjemme sprang vi ud af cykeltøjet og ind i badetøjet. Turen gik til Svenstrup, hvor vi sprang i Lillebælt fra badebroen. Vandet var lige så godt der, som det var i det fynske Ø-hav i går.

I morgen er det torsdag og jeg kan sove længe. Vi har stadigvæk ferie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Fare for UV ståling

Jeg snupper morgenkaffen kl. 6 foran TV2 News, der lægger ud med en advarsel!!!: Der er fare for UV Stråling på lørdag!!! Med andre ord - vi får solskinsvejr på...

Close