0 In Cyber-livet

Tak for info – Facebook!

Hjææææælp – Facebook algoritmen på min profil væg er gået i overgang. Hvad skal jeg gøre?

Og nu snakker jeg ikke om de KLAMME billeder, der popper op med besked om, at Lena, Helle … min mor! … synes godt om det her. Jeg VED det er løgn. Jeg har spurgt – det spam! Det er anmeldt, blokeret, skjult.

Jeg snakker heller ikke om informationer om, at min 57 år gamle hippie-moster skulle synes godt om “Panayotis Brudekjoler”. Det nemlig også løgn (har spurgt hende (idet jeg ikke troede mine egne øjne) om det virkelig var sandt. Det var det ikke. Hun var blevet opfordret til at like et andet opslag, som Panayotis og Facebook så sammen valgte at tolke som et like, som derefter blev sendt ud i mosterens feed (mod betaling, sandsynligvis), hvorefter mosteren fremstår i vennernes feed, som …. hvad? … virkelig?).

Nej – jeg snakker om de 75 informationer jeg dagligt får, om at mine (under 200) venner synes godt om forskellige butikker og forretninger.

Tak for info – Facebook!

Men jeg er ligeglad.

Så jeg klikker “skjult at fra”… Ecco Bjerringbro, Grethes Blomsterbutik, Rødbillet.dk, Robinhus, Puch’s herretøj, TUI … you name it. Skjuler og skjuler og skjuler, så det i sandhed har udviklet sig til en krig mod Facebook, jeg er dømt til at tabe.

tui

Jeg får ALDRIG tømt min væg for den slags.

Facebook er nemlig ikke sat i verden for at jeg skal sidder der hygge mig med, hvad jeg nu lige selv vælger at følge.

De er der for at SÆLGE til mig og de planker alt jeg har på min computer for informationer om, hvad der mon kan sælges til mig. Efter Facebook har købt LinkedIn er de sågar begyndt at sende mine forretningsforbindelse ind på Facebook med forslag om, at jeg skal blive venner med dem!

Som om!

En forretningsforbindelse fortalte, han havde set mig på Facebook – i cykeltøj!

Jeg kan forresten heller ikke slå den mindste information op på Baghjulets facebook side (som jeg er administrator på) uden at Facebook løber efter mig resten af dagen med info om, at hvis jeg BOSTER det her indslag for 35 kr. når jeg ud til 657 personer flere og at dette indlæg klarer sig 75% bedre end det forrige.

Tak for info – Facebook!

Kunne det tænkes, at cykelklubben ikke er på Facebook for at BOOSTE et salg! Er I slet ikke bange for at gå over stregen og skræmmer kunderne ud af butikken?

Nej – jeg ved det godt. Jeg er taberen her.

Den eneste løsning er at trække sig fra kampen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar