6 In Cyber-livet

Tak, Kire!

Tak Kire.

Tak for de pæne ord.

Kun mine aller nærmeste ved, at jeg i denne tid lider aller helvedes kvaler i forhold til min blog. Den seneste uge, har jeg siddet og stirret på “deleate knappen” fordi jeg – ligesom Lizelotte – har oplevet, at en person har tolket og anvendt et af mine blogindlæg i en anden sammenhæng, end det var tiltænkt.

Ganske enkelt kopieret det og videresendt det til en række personer jeg ikke kender (herunder pressen), som en brik i et politisk spil, der handler om noget helt andet.  

Personen (som jeg slet ikke kender) har kørt korrespondancen og dermed debatten uden om bloggen, direkte til min og andres private e-mail adresser. Derfor har hele affæren været fuldstændig usynlig på bloggen og I andre har ikke kunnet følge med i det.

Ville I have troet mig over en dørtærskel, hvis jeg havde fortalt at HellesHyggeblog kunne ende ud som politisk sprængstof?

Nej vel?

Derfor Kire. Tak for de pæne ord. De varmer og falder på et tørt sted. Mine nærmeste har rådet mig til at bevare bloggen. 

HellesHyggeblog fortsætter dælme, gør den. I ytringsfriheds hellige navn! 😉

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Husejer
  22. februar 2008 at

  Herligt at du fortsætter, jeg nikkede, da jeg læste Kires ord i morges 😉
  Øv, at du plages af en cyber-bøll – et af disse mennesker, som har så lille et liv, at de må træde på andres, i stedet for at skabe deres eget.
  Godt at du ikke bøjer dig for bøllen!

 • Reply
  Hanne
  22. februar 2008 at

  Vi er mange der vil være kede af at miste din blog – den er en af de allerførste jeg altid læser, og på de dage jeg kun når et fåtal af blogs er din altid med.. for den er så hyggelig :)Bliv endelig ved Helle! Og god weekend når du kommer så langt

 • Reply
  Joan
  22. februar 2008 at

  Godt du fortsætter. Her er så hyggeligt 🙂

 • Reply
  Fr. Møller
  22. februar 2008 at

  Du skal ikke finde dig i noget, Helle :-).

 • Reply
  Kire S Dam
  22. februar 2008 at

  Keep on truckin’, Mamma. Truckin’ your blues away!
  Selvfølgelig fortsætter du !!! Andre skal ikke have lov til sætte DIN dagsorden. Vi læsere er blevet afhængige og skal have vort daglige Helle-FIX (nyt udtryk!)
  Bliver vi fejlciteret, eller bliver indlæg misbrugt, SKAL vi råbe op, så svineriet ikke fortsætter.
  I dag valgte jeg at præsentere nogle indholdsrige blogs, som JEG nyder at læse, da det er afsendere, som elsker at formulere sig, og som har noget at give videre.
  Vi sidder i vore forskellige virkeligheder, og derfor er blog-koncepterne det også. Jeg omtaler f.eks. ikke mine venner og min familie – på trods af, at de da betyder utrolig meget for mig.

 • Reply
  AsgerF
  23. februar 2008 at

  Øv, men godt du tilsyneladende er lykkdes med at lægge afstand til det igen. Lad ikke dumme mennesker der ingenting forstår, spolere din lyst og evne til at skrive frejdigt og ucensureret.
  Deleteknappen – you are kidding – så f.eks. neglefil-fundet-på-Emilies-værelse og “På havevandring” og og og…, aldrig kan genses?.
  Da Lizelotte skrev om SIN ballade 15.1., blev jeg rigtig gal over at nogen kunne finde på at være så hensynsløs, og jeg mener da stadig at “nogen” burde gøre “noget” for at forsvare ophavsretten til blogs, men på den anden side skal de episoder heller ikke have lov at tage focus og fornøjelse fra blogskribenten.
  Bare at ignorere sådan noget, det kan da også være en slags løsning, selvom det er nødtvungent.

 • Læg en kommentar