1 Udgivet i Hverdagen

Telefoninterviews og påskepynt

Om mit hjerte så havde slået dobbelt så mange slag i minuttet, så havde jeg ikke kunnet nå at samle alle de bolde op, jeg blev bombarderet med i går, fra 8-16. Om jeg så havde været dobbelt så dygtigt, kunne ikke løbe stærkere. Om jeg så havde været dobbelt så velvillig, kunne hovedet ikke rumme mere – så til fyraften sharp, gik jeg hjem!

Jeg blev helt forskrækket, da jeg kom ud på parkeringspladsen. Sikke dog en mild forårsluft! En tur forbi frisøren: “En forårsklipning, tak” og så hjem.

Når jeg er lige ved at brænde sammen oppe i hovedet, så har jeg godt af at foretage mig noget praktisk. Så jeg smækkede døre og vinduer op og gik i gang med at gøre rent! Vaskede gulve, pudsede vinduerne, sæbede af, skurede og skrubbede. To timer efter, var mit hjem skinnende rent og jeg var en hel del mere afstresset.

Så pyntede jeg huset op til påske og lavede mig noget varm mad. Jeg indtog måltidet foran fjerneret, med benene oppe i sofaen. Det er sådan noget man kan gøre, når man lever som “græsenke” 🙂

Kl. 20 ringede jeg op og foretog et telefoninterview med den ene af de to nordjyske motionscykelryttere, som netop er blevet tildelt prisen “Årets Førstehjælper”, fordi de reddede deres kammerats liv, da han faldt af cyklen med et hjertestop. Bagefter skrev jeg artiklen, mens historien endnu var frisk i min erindring.

Kl. var 21.30 da jeg gik i seng og jeg har simpelthen sovet som en sten lige til vækkeuret ringede kl. 5.

Det er fredag. Det er svømmedag og weekenden vinker lige om hjørnet.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Catarina
    19. marts 2010 at

    Hold da op sikke en dag du havde i går. 🙂 Jeg må da sige du virkelig fik nået noget. 🙂

  • Læg en kommentar