0 In Vejret

Tempereret dansk sommerdag

“I Danmark har vi såkaldt tempereret kystklima. At klimaet er tempereret, betyder, at vi har mere end 10°C i den varmeste måned og frost og sne i de koldeste måneder. At vi har kystklima, betyder, at vi har små forskelle i temperatur mellem somre og vintre i forhold til områder med fastlandsklima.” Citat DMI

Og nok brokker vi os over vejret, men egentlig synes jeg “tempereret klima” lyder … aaaaahhhhhhhhhh, behageligt. Du danske sommer, jeg elsker dig .Gu’ gør jeg så – selvom du ofte har sveget mig.

Hørte i TV avisen i går, at i hundredevis af indere er døde i en hedebølge med op til 49 graders varme. Jeg tænker gysende tilbage på den kvælende fillipinske hede, hvor paraplyer blev brugt som afskærmning mod brændende sol.

paraplymodvarme

På billedet herover har Nikoline fotograferet Emilies fillipinske chef, på vej gennem slummen. En dag (det var før vi kom på ferie) regnede det og Emilie skulle ud. Hun snuppede chefens paraply, hvilket fik chefen til at udbryde:

“Har du tænkt dig at GÅ UD med paraplyen?!”
Emilie: “Øh … ja ..”
“Jamen – DEN BLIVER JO VÅD”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Rejseklar

Så er vi dælme ved at være rejseklar. Kufferten er pakket og i modsætning til sidste år, har jeg husket at tage min egen damesaddel med. Den savnede jeg TEMMELIGT...

Close