0 Udgivet i Haven

Terrasserummet

Kaj knoklede så sveden drev i går da vores nye havemøbler ankom.

Det var sliddet værd og vore “nye” terrasserum (det hele er ikke kommet endnu) bliver lige som vi kunne tænke os. Nu håber vi på en god og lang sensommer.

Da vi købte rækkehusprojektet for 6 et halvt år siden, var jeg meget spændt på om jeg kunne undvære min dejlige lukkede have – som jeg desværre ikke havde ryg til at passe mere. Det blev ikke noget problem selv om jo – man lever da lidt anderledes i en åben nyanlagt rækkehushave, end man gør i en lukket, ugeneret have. Jeg mener, man ligger ikke lige ude på græsplænen og har sex ved havebålet på lune sommernætter, efter mørkets frembrud, når ungerne er lagt i seng … (Helle dog!!! Hvad er det for nogle ungdomsminder, der dukker op i reptilhjernen, når jeg tænker på min gamle have?!?).

Nå, men mormor-Helle og morfar-Kaj dyrkede ærbar “pensionist”-havehygge til sen aften i aftes – sidste onsdag i ferien. “Tøm køleskabet” på grillen og alt for god rødvin i glasset. Torsdag og fredag går de sidste feriedage nordpå – mormor og morfar henter Anna “vuggeren” i eftermiddag.

Men først skal rækkehuset have en ordentlig omgang rengøring.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar