2 In Mad

The Grand Tour Cookbook

Kaj havde sit hyr med at finde på noget at ønske sig i julegave på arbejde. Kollegerne skulle købe gaver til hinanden og alle skulle aflevere en ønskeseddel med 3 ønsker. Herefter trak de hinandens ønskesedler, så ingen vidste hvem der købte gaver til hvem – på firmaets regning, forstås.

Jeg hjalp Kaj med ønskelisten.

Jeg  foreslog, at han skulle ønske sig “The Grand Tour Cookbook” og jeg lovede ham, at hvis han fik den ville jeg lave alle opskrifterne  til ham.

Og ved I hvad? Han fik den!

Vi var sent hjemme i dag og jeg havde lyst til en hjemmeaften med god tid, f.eks. til madlavning. Så jeg slog op på en tilfældig opskrift og gik i Rema og købte ind.

Jeg skulle lave Kyllingefrikadeller med Rucolasauce og heldigt nok var der netop i dag stop-madspilds-rabat på hakket kylling.

Jamen, det er det jeg siger: Der er så meget livskvalitet forbundet med at lave mad. Opskriften gik fint. Og så fik jeg da prøvet noget nyt. Det smagte godt og for Rucolasaucens vedkommende sågar temmelig anderledes.

Jeg er møghamrende træt i hovedet, efter en lang og meget hektisk arbejdsdag. Jeg smider mig sofaen og drømmer om lyse sommeraftner og cykelture på landevejen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hannah Grant
  14. december 2017 at

  Kære Helle,
  Tusind tak for et flot indlæg, hvor min kogebog er med.
  Jeg håber du bliver rigtigt glad for den.
  Glædelig Jul.
  Mange hilsner
  Hannah Grant

 • Reply
  Helle
  15. december 2017 at

  Selv tak. Det tegner godt. Jeg er i fuld gang med opskrifterne.

 • Skriv et svar

  Read more:
  Pia Superwoman

  Så frisk kan man se ud, selvom man først har løbet 15 km, dernæst cyklet 90 km i det ledeste blæsevejr (ikke noget med at ligge på hjul!) og nu...

  Close