7 In Lyd og musik

The Pink Floyd Project

Jeg fik en overraskende fed, og helt gratis oplevelse her i aften.

Nede på havnen stod et band og spillede. De hed The Pink Floyd Project, spillede Pink Floyd og lød – virkelig – ligesom de rigtige Pink Floyd.

Nøøøj – hvor var det godt!! Jeg har siddet 3 meter fra scenen hele aftenen. Nu har jeg tinitus. Det var en nærmest fysisk oplevelse.

"The Wall" – uha, det er minder fra min gymnasietid. Vi har forresten alle Pink Floyds LP-plader. Ja, det er nogen Kaj har bragt med ind i ægteskabet. De hører til den syrede del af hans pladesamling. Den han (vist nok) er vokset fra.

Vi har i hvert fald ikke hørt Pink Floyd i det her årtusinde. Synd og skam. Det er jo godt. virkelig godt!

Vi må se at få lavet den gamle forstærker, så vi kan høre LP plader igen.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Farmer
  4. august 2006 at

  Dejligt at høre. Bare pokkers; jeg havde bestemt mig for at tage til koncerten, men så kom der en kornlevering på tværs.
  Så må der betales billet i Frederica i stedet.

 • Reply
  Helle
  4. august 2006 at

  Jamen, der er også stadig ledige billetter der ovre, sagde de. Glæd dig!

 • Reply
  Annette
  4. august 2006 at

  åhh…. der ville jeg gerne have været. Jeg kan huske jeg blev overtalt til en Pink Floyd Koncert en gang i 80´erne i Tyskland. Det blev en af de helt store kulturelle oplevelser i mit liv. Fantastisik show. Jeg har mange favoritter blandt Pink Floyds Numre… men en af dem jeg stadig kan næsten udenad er “comfortably numb”.

 • Reply
  Helle
  4. august 2006 at

  Jeg har også et lidt særligt forhold til “Comfortably numb”. Det skyldes bla. at vores engelsklærer i sin tid, satte Pink Floyds tekster på pensummet. Vi fik gennemanalyseret “Comfortably numb” på kryds og tværs.

 • Reply
  Lizelotte
  4. august 2006 at

  Jeg skal til koncerten i Fredericia den 19 – og jeg glæder mig.
  Har hørt de er helt fantastiske – og jeg har noget at holde dem op imod, for jeg oplevede Pink Floyd i Parken i 1993 – en helt utrolig oplevelse!
  Comfortably numb er et rigtig fedt nummer..!

 • Reply
  HenrietteB
  4. august 2006 at

  Man vokser altså aldrig helt fra Pink Floyd, Helle! 😉

 • Reply
  hildigunnur
  4. august 2006 at

  man kan godt købe en lille dims så man kan spille sine lp plader gennem en moderne forstærker. Kan ikke komme på hvad den hedder på dansk, men den er slet ikke særlig dyr 🙂

 • Læg en kommentar